Kwaliteit

De Maandwandelaars vzw is een vergunde zorgaanbieder en werkt aan kwaliteitsvolle dienstverlening, zodat je ondersteund kan worden in een stabiele en zorgzame omgeving. De vergunning wordt uitgereikt door het Vlaams Agentschap voor Personen met een handicap.De Maandwandelaars streeft naar goede kwaliteit. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over onze zorg of ondersteuning. Als dat zo is, willen we dat graag weten. Wij beschouwen het als een vorm van gratis advies. We willen graag met jou van klacht naar wens gaan. Klachten bespreken we samen en we zoeken naar een oplossing. Je kan er elke medewerker over aanspreken of je kan gebruik maken van het klachtenformulier.

Toezicht

De Zorginspectie houdt toezicht op alle ondersteuningsvormen die het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap mogelijk maakt. Daarbij bekijkt ze de kwaliteit en de erkenningsvoorwaarden bij vergunde zorgaanbieders zoals De Maanwandelaars. Het toezicht wordt uitgeoefend via aangekondigde én onaangekondigde bezoeken in alle afdelingen.

Je vindt hieronder alle inspectieverslagen van het laatste jaar. Je kan hieronder ook lezen hoe we aan de slag gingen met de bevindingen van de Zorginspectie.

 
VAPH-label-Vergund-door-het-VAPH-300dpi.jpg