De Maanwandelaars vzw overbrugt grote afstanden, ook voor nieuwe projecten. De renovatie van een volledige afdeling, de aankoop van een voertuig of hulpmiddelen, alles draagt bij aan een leuke werk- en woonomgeving om een leven te kunnen leiden zonder beperkingen.

Je kan ons daarbij steunen, ook met een belastingsvoordeel op verschillende manieren:

  • je kan een gift overmaken aan De Maanwandelaars vzw op rekeningnummer: BE15 2200 9094 6630. Vanaf 40 € ontvang je een fiscaal attest

  • je kan ook kiezen voor een duolegaat. Bij een duolegaat laat je een deel van je nalatenschap na aan De Maanwandelaars vzw. De Maanwandelaars kan zo’n duolegaat aanvaarden en betaalt de successierechten. Een groot verschil, want de successierechten bij een nalatenschap aan broers of zussen, of tantes, ooms, neven en nichten loopt al snel op tot 65 %. Je kan dit vastleggen in een geschreven testament, dat je bij voorkeur registreert bij een notaris. Zo gaat je wens niet verloren.

Schenkingen, giften, acties, … op dit moment verzamelen we fondsen voor de aanleg van de beleeftuin bij Den Buiten in Vremde.

WhatsApp Image 2019-02-15 at 18.59.49.jpeg